08 d’agost 2006

Tresponts

Quan es va inaugurar el túnel de Montant de Tost (carretera C-14 PQ. 167), que desviava la sorollosa carretera d'Andorra de l'estret congost dels Tresponts, els escaladors de la Seu i rodalies van organitzar la "setmana del parabolt" per equipar-hi algunes vies. Segurament no s'esperaven l'èxit que tindria el sector. I és que amb més de 50 vies de grau elevat i ombra per les tardes s'ha convertit en un sector molt freqüentat. Els millors escaladors catalans i espanyols ja han tastat les potents vies d'aquesta zona. Aquí ús deixo una ressenya actualitzada d'en Miquel Blanco el qual també ha equipat moltes de les rutes d'aquest sector.
Trobareu més informació i ressenyes del sector a la pàgina: http://www.climbermania.com/croquis/tresponts.pdf

4 comentaris:

Mohawk ha dit...

Déu n'hi do, si que aneu forts per aquí l'Urgell. Quins graus i quines llargades...je,je,je!

A disfrutar de la bona roca que teniu i gràcies per tota la informació del mail ;)

Anònim ha dit...

Primer de tot, gràcies per compartir informació desinteressadament!

Segon, Tres Ponts és una passada de lloc, de sector i les poques vies que he pogut fer son una passada!! i encara està en expansió, o sigui que hi haurà vies per triar i remenar!

Gatsaule ha dit...

Enhorabona pel bloc, estàs donant molt informació d'una zona, l'Alt Urgell, que m'agrada molt (soc de Berga) i que costa de trobar-ne d'actualitzada.

El març passat vaig anar a la postres de músic de la Roca Narieda, i a part de la disfrutada a la via, vaig quedar impressionat de la quantitat de roca que hi ha per allà al darrera.

Ja ens aniràs informant.

Jortx ha dit...

Bones Xavi!

Per fi he escalat a les teves terres! Ja era hora!

Buscant ressenyes de Tres Ponts he vingut a parar aquí, veig que entre el llistat i el croquis canvien alguns graus... Són de llocs diferents?

Alguna web amb més info?¿

Si et va bé envia'm un mail (el tinc al perfil!)

Moltes gràcies crack!