05 de setembre 2006

Els Roures


Aquest sector és ideal per disfrutar fent vies de placa vertical, amb cantells horitzontals, tipus Roca dels Arcs, amb graus que van entre el 6a i el 6c aproximadament. Totes les vies estan ben equipades amb parabolts i cadena a la reunió. S'ha obert un camí d'aproximació ja que la paret queda una mica apartada dels sectors més clàssics de Perles.

9 comentaris:

K. ha dit...

Té molt bona pinta.

Gracies per la informació!!!

Anònim ha dit...

Llarga vida al creador d'aquest blog!! :)

ramon ha dit...

Hola Xavi....

Quin "peazo" de blogg que t'has currat, FELICITATS.
Aviat ja no quedarà res per a ressenyar, aixi que ja pots anar pensant en agafar el taladro i les xapes que hi han pel parc de bombers...
Be conyas a part moltes felicitats per la teva feina...

ramon

jaumeplanellpiqueras ha dit...

Hola Xavi!
com va per la Seu! sóc el Jaume de la UES, avui per casualitat mirant blogs he trobat la teva pàgina, molt bona per cert. Jo m'he estrenat fa poc amb la meva JaumeClimb.
A veure si ens veïem per Sabadell o escalant per algun lloc.
Em sembla que la darrera vegada que vàrem coincidir va ser a Dolomites al campament de Pinzolo.
Que us vagi tot be, records a la Núria.

Gatsaule ha dit...

Sembla un sector interessant, llàstima que no hi hagi cap cinquè.

imma ha dit...

Hola xavi! primer de tot felicitats pel blogg!
referent a la nova via de 2 llargs que s'ha equipat al costat de la placa del marcel, em pots dir el grau del segon llarg? l'he vist al blogg dels maneirons però està graduat de 2 maneres el segon llarg: 5c o 6b.. ??
he escrit al kalkariseu pero no em diu res... a veure si tu em pots informar... si vols em pots respondre al : immamarch@yahoo.es gràcies!

Anònim ha dit...

felicitats pel blog i per les topos publicades. sempres es dagreir la bona difussió. pel que fa als graus de roures, m van semblar una mica baratos. saps si alguns dels ¿? ja està fet. moltes gracies d'avançat

Xavi ha dit...

Si que és veritat que el grau és bastant assequible, encara que està graduat de forma homogenia. De fet a la ressenya vaig deixar el grau que va posar l'equipador i que està escrit a peu de via (excepte la via 15 que marcava 6c i vem posar 6b+ perquè en comparació amb els altres 6c era molt més fàcil). Hi ha alguna altra via com la 23 que marca 6a i comparat també amb els altres 6a's pot ser 5c tranquilament.
Les vies amb interrogant no les he provat excepte la 5 que la va fer un company i li va donar 7b. Les altres es veuen difícils, haurem d'esperar que les provi algú que tingui nivell i ens informi.

Anònim ha dit...

jo també vaig provar la 5 i em va acabar sortint del tiron amb cintes posades, hi havia un pas molt extrany i dur, sortint de la placa, abans del desplom. el forat, una nyapa i l'invertit. aguantar i xapar. potser 7a+?.
l'altre 7è, la 18, em va semblar que no era 7a perque era dificil d'anar a vista,pero no si veus/intueixes/coneixes el canto, va molt a l'esquerra dels bolts. potser 6c/+?

salut i bones escalades.
SOLSONA CLIMB