27 d’octubre 2006

Sector Pell Roja (Coll de Nargó)

Aquest petit sector ja tenia alguna via oberta i no fa gaire se'n van obrir unes quantes més, tal com ha quedat a la ressenya. En general són vies curtes, d'uns 15 metres com a màxim.
Per accedir-hi cal pujar per la pista de Coll Piquer i deixar el vehicle al costat dels dipòsits de Coll de Nargó. Després pugem a peu amb lleugera tendència a la dreta fins a sota el sector "dels Dipòsits" i flanquegem a l'esquerra per sota les parets. Abans d'arribar al sector "Bel Canto" ens enfilem fins arribar al collet on hi ha les vies i per on passa, també, la "Cresta de Nargó" (total uns 10 minuts des del cotxe).

9 comentaris:

Mohawk ha dit...

Ey Xavi! Alguna de les fotos és de la via Mohawk?

A tibar-li!!

Anònim ha dit...

Jo diria que la penultima foto es la via Mohawk, que es la primera que varem fer i esta oberta per sota.
La via Selk´´anm la marqueu com a 6b i es 6a+ com les altres del costat.
M´´ ha fet gracia veure les resenyes aqui, felicito al Xavi per la seva labor divulgativa.

Xavi ha dit...

Efectivament la foto que diu en Joan és la de la teva via Mohawk. La boira de fons és la pols que va pujar aquests dies amb el vent del Sahara. La via Selk'anm la varem provar varies persones i vem coincidir en que era un pèl més difícil que les altres, amb una entradeta explosiva per xapar el primer parabolt i passos més fins a dalt. A vegades és difícil afinar el grau, però vem posar 6b perquè millor que en sobri que no que es quedi curt. Les gràcies a vosaltres per equipar i deixar les ressenyes als llibres de piades perquè la gent ho conegui.
Siau.

Gatsaule ha dit...

Ep, una via Mohawk que només és 6a s'haurà d'anar a provar....

Enhorabona pel recull !

Anònim ha dit...

Que el grau quedi aixi donçs.Esperem la resenya de la nova via que has overt a la bucolica, que aqui ens enterem de tot.

Anònim ha dit...

La Sioux us va sortir a vista?

Xavi ha dit...

La "Sioux" la vaig fer al segon intent, em va costar veure el moviment al primer "pegue" (quína apretada de dits que té!).
A veure si faig una foto de la Bucòlica i poso la ressenya al blog (aquí poses una xapa i al cap d'un minut ja ho sap tota la comunitat internauta, per mi que algun ocell d'aquests que volta prop de les parets porta webcam integrada!).

Anònim ha dit...

OK ! Mentre no siguin rapinyaires.

Gatsaule ha dit...

Continua informant, company, la Placa d'en Marcel al vaig trobar perfecte per una tarda curta de tardor.

Seguirem venint...