15 d’octubre 2007

Els Roures (Perles), el retorn

Diumenge ens vam reunir una bona colla al sector "els Roures" de Perles. El Pere i la Nesa havien vingut a passar uns dies per la zona. També van venir el Pol i la Gemma. A mig matí van aparèixer una bona colla dels "que t'anava a dir". Gairebé semblava una trobada blogger improvisada. Nosaltres també vam pujar un bon munt de gent de la Seu i rodalies. D'entre aquests últims hi havia unes mares (la Maria i la Núria) amb els petitons (la Laia i el Lluc), les quals van aprofitar per fer la "rentrée" després d'un bon temps sense escalar. També van venir el Sergi i la Roser (futura mamà que es va entrenar fent de cangur tot el dia) amb uns amics que també duien una altra xica; l'Aina. Tot plegat que el sector va quedar ben atepeït de gent i mainada. També va venir alguna bestiola com la "Dendu" que va jeure tot el dia mirant com la gent feia activitat.
Vam escalar i de pas vaig fer una ressenya actualitzada ja que hi havia cinc vies noves.

El "xiquiparc" a peu de via. La Maria i la Laia. La Núria i en Lluc. La Dendu.

La jornada va ser del tot profitosa i ens ho vam passar molt bé. A sota unes fotos de dues fanàtiques grimpaires; a l'esquerra la Maria Bigordà a "Me-Me" (6a) i a la dreta la Gemma Clofent encadenant "Eira" (7a). I per acabar la ressenya posada al dia.

17 comentaris:

Isidre Escorihuela ha dit...

Ei Xavi...feia dies, que no en sabiem res de tu.
Que tal la vida de pare?
Vaig estar als roures fa 15 dies i vaig veure les noves vies. Tindrè de pujar-hi amb més temps.
Vingali, salut i records a la família

Anònim ha dit...

Què, Xavi!
Ara amb criatures "els bultos" es triplican. I la són quatriplica.
A buscar zones xiquiparc movils i a disfrutar-ho amb familia.
Salute

quetanavaadir ha dit...

Ja sabia que no passavem d'incognit pero d'aqui a saber que erem nosaltres....

Apale, moltes felicitats pel blog, de debo... Nosaltres tenim coses pendents...

Gatsaule ha dit...

Ei, el tens ben bonic al Lluc, però no sé si se t'assembla gaire, veig que fa cara de bon nen.....

Molt bona la feina d'actualitzar la ressenya !

Mohawk ha dit...

Ei, per fi coneixem a l'hereu, eh!

Doncs com diu el Birdio, a buscar bones zones per muntar el xiquipark, je,je,je...

I a seguir tibant-li fieres!

Pietro ha dit...

Osti Xavi, quin collage més ben parit,...reflexa molt bé la "diversitat" que hi havia al peu de via ;). Gràcies per la rapidesa en posar l'actualització!

Anònim ha dit...

Hola Xavi!
El Lluc té una cara de fanàtic escalador impresionant.
Gràcies per l'actualització i a veure si pots passar algun dia per la Sibarit, per veure l'obra mestra de reequipament.

Ciao!!!

Raquel ha dit...

Ei Xavi!!
Així, el peu de via i l'aproximació és apte per anar-hi amb criatures? Vull dir per a les que ja caminen...
Gràcies!!

Xavi ha dit...

Hola Ozzy ja tinc ganes d'anar a veure els reequipaments de la Sibarit i fer-hi unes tibades. Haig de fer un stage intensiu a Sant Llorenç que fa temps que no m'hi acosto i en tinc moltes ganes.
Hola Raquel! Aquest sector per anar-hi amb nens el camí d'aproximació és una mica dret i pedregós, s'ha de vigilar una mica. Potser és millor a la zona de la roca de Perles i l'agulla de l'Alba. Als Roures el peu de via de la zona esquerra està bé, a la dreta és més petit i irregular perquè tinguin lloc per jugar els petits. Jo ara també haig d'estudiar més zones còmodes i segures per anar-hi amb família. Adéu.

jaumeplanellpiqueras ha dit...

Hola Xavi i Núria i Lluc! com canvia la vida oi amb aquests xics...però no t'amoinis que us en sortireu, les meves ja escalen amb mí i tot! Entre tú i el Pere m'esteu fent entrar ganes de pujar a Perles, a veure quan us venim a fer una visita, però ja saps, la familia, les nenes...quan un és pare s'ha de programar la vida un pel diferent, sinó és que et fan fora de casa!....
Fa molta gràcia aquesta trobada de joves pares i mares escaladors.
Ha seguir fruïnt de la muntanya i la familia.
Ens veïem.

Raquel ha dit...

Gràcies Xavi, ho tindré en compte!!

Gemma ha dit...

Hola Xavi!
Gràcies per l'actualització :)
Vam passar un dia fantàstic amb tota la canalla... Aviam si ho tornem a repetir!

DOMÈNEC GARCIA ha dit...

Hei Gent, soc el Domènec de les terres de Lleida, tenim un sector d'esportiva a Àger que l'hem començat a equipar fa 4 anys i ja hi tenim 72 vies. desde 6b a 8b+ i algún interrogant. Al meu blog les podeu descarregar, www.dreamtime8c.blogspot.com i ara us faig una pregunta a vosaltres, algú em pot dir on puc trobar les ressenyes del Sector del Pont de l'Arc i tot allò d'allà de Perles?, ja he trobat l'Agulla de l'Alba, el Roc d'en Solà, el Roc d'en Betriu i els Roures, però els altres sectors no aconsegueixo trobar-los. Algí m'ho pot passar o indicar com trobarlos?. Si aneu a Àger i voleu deixar algún comentari al bloc, us ho agrairé. Cara Sur total desde que surt el sol, fins que es pon. Ala Saluuuut

Xavi ha dit...

Hola Domènec, fins que no surti la guia nova de l'Alt Urgell em sembla que t'hauràs de conformar amb les ressenyes que hi ha al bar Tahussà (Coll de Nargó) i amb algun croquis molt escàs que va sortir en algun Desnivel fa temps (al bar també hi és). Però del Pont de l'Arc no hi ha (o jo no he vist) cap ressenya en condicions. I les que hi ha segurament hi falti alguna via.
Déu n'hi dó el sectoret d'Àger, té molt bona pinta. Només hi he estat una vegada i de resquitllada, baixant dels Puntals. S'hi haurà de tornar.
Que vagi bé!

Víctor ha dit...

A la dreta del tot i ha nova via "llampecs" sabeu el grau?. A peu de paret la mikonos i la boira estant de 6a.

Xavi ha dit...

Hola Víctor! Encara no he provat cap de les vies noves que hi ha a la dreta del sector. Si et refereixes a la que hi ha just a la dreta de la 28, em sembla que era 5c o 6a, però no ho recordo bé. Míkonos i Boira vàrem rebaixar una mica el grau, respecte els altres 6a del sector ens van semblar més assequibles.

Víctor ha dit...

Ok.
Xavi gràcies, sí que és la que hi ha just a ladreta de la 28.