09 de juliol 2008

Sectors "Puck" i "No Puc" (Coll de Nargó)

L'altre dia vam fer una visita al sector "Puck" de Coll de Nargó, un petit sectoret orientat a l'oest on podem tenir ombreta al matí, fins les 13 hores aproximadament. Aquest sector es troba just a tocar de la pista que puja des de les agulles de Nargó a Montanissell, a uns 2 km dels "Titolos". El millor és pujar-hi a peu des de Coll Piquer (agulles) ja que la pista es troba en molt mal estat (4x4 imprescindible si volem arribar a peu de via sense caminar). És un lloc ideal per gaudir d'unes poquetes vies (7) de grau baix/mitjà sobre molt bona roca i excel·lent equipament.
.
A la dreta foto de la via "De la patata" (6b).

Aprofitant que feia airet i l'exposició al sol era suportable vam fer una visita també al sector "No Puc", situat just davant de l'anterior però amb vies molt més difícils (10 vies entre 6a+ i 7c). Aquest sector també està prou bé per passar-hi una tarda (a partir de les 16 hores, aproximadament, les vies estan a l'ombra).

A sobre dues seqüències d'en Xavi Garcia a la via "L'aspirant" (7a+).

A sota les ressenyes dels dos sectors:

13 comentaris:

Gatsaule ha dit...

De grat o per força, pero esperaré que refresqui per tornar per la teva estimada comarca....

Anònim ha dit...

hola xavi!

et tornem la visita!... per veure les novetats a la vertical de l'alt urgell! i per motivar-nos per calçar-nos els gats aquest cap de setmana
...aprenent dels grimpaires com tu.

salut!!! T&L

Jaumegrimp ha dit...

Hola Xavi, ja set trobava a faltar, gràcies per la informació, que ara amb la calor sempre estem buscant llocs a l'ombra i de grau factible per mí...
A veure si us animeu a venir al campament de la UES, que ara que sou una familia si està molt bé i la canalla s'ho passa pipa, tot i que la criatura és encara una mica xica no?

Llorenç ha dit...

ostres, quins noms més encertats a les zones.... com mínim per al meu grau!

més informació de la zona! gracies!!!

lux ha dit...

Hola xavi!!

si quina gracia els noms!!

sempre va bé... saber algun raconet d'esportiva per alla Coll de Nargo...
sempre entre via i via clar..;-)))
que hi tinc molta feina per alla...

Gràcies!!

Mohawk ha dit...

Això té molt bona pinta!!!

A veure aquell stage que tinc pendent... em sembla que ja l'he ajornat 3 cops per pluja, ja, ja , ja...

Records a la familia!!

A tibar-li!!

Xavi ha dit...

Gatsaule: A veure si et poses bo aviat, que aquí tens molta feina pendent.
Lluïsa: Que vagi molt bé amb les companyes de Girona i gaudiu de bons moments grimpant.
Jaume: El Lluc farà un anyet d'aquí a cinc dies, encara és massa petitó per anar amb la tenda tants dies, però ja ens apuntarem en properes edicions. Que hi disfrutis molt.
Llorenç: Els noms també se m'adeqüen bastant per a mi, més últimament que no he tibat gaire.
Lu: Doncs sí, raconets d'interès a vegades local, però sempre van bé per dies amb poc temps o poques ganes de fer grans parets.
Mohawk: Quan baixin les temperatures haurem de tornar a reprogramar l'stage. Ja veus que tenim 7b's "rebotons" dels que a tú t'agraden.
Saluti a tutti!

ALBERT ha dit...

wua! Fins avui no he vist el teu coment sobre el sector xapat. guai. Mes o menys el que pensavem nosaltres. Les tres de la placa del mig que no vau probar, son 6bs. + o -. guai, guai. Aviat la ressenya oficial...

joan ha dit...

ei hola xavi! sovint miro el teu bloc i d'altres per veure les ressenyes de les vies que volem anar a fer, fins al punt que m'he animat a fer-m'en un. bè la pregunta és la següent: com m'ho faig per entrar al b2ec? així potser rebre mès visites no?

Xavi ha dit...

Hola Jan!
Per publicar al B2EC t'has de donar d'alta. Per fer-ho, el millor és que contactis amb l'Òskar, l'administrador i creador de la pàgina. Ell t'explicarà com fer-ho. Pots contactar amb ell directament a través del seu bloc (http://skalada.wordpress.com/), em sap greu no poder donar-te més info. Tampoc he trobat el correu de l'Òskar perquè hi contactis directament. Sort i endevant amb el bloc!!!

joan ha dit...

gràcies xavi, està en procès... ens veiem per aquí

Anònim ha dit...

Hola Xavi.
Quina gracia de noms,però ni ha un q em te una mica intrigat...
Algu sap q vol dir TLFP???
Salut i a tibar

Anònim ha dit...

trobades ulleres graduades al pic est de coniller, peu de via d'en guillem, depositadas al bar tahusa de coll de nargo.